MicroneedlingMicroneedling
Microneedling har använts i över 15 år för att förbättra hudkvaliteten och synligt öka spänsten i huden. Microneedling aktiverar hudens självläkande mekanismer genom att mycket små nålar tränger igenom det övre skiktet av huden vertikalt, dessa mikropunkturer orsakar lokaliserad och kontrollerad skada utan att påverka överhuden och får cellerna att regenerera och reparera sig själva. Processen förbättrar hudens struktur och är utformad för att aktivera kroppens naturliga regenererande processer och att stimulera kroppens egen kollagensyntes.


Vi änvänder oss av varumärket Raffine när vi jobbar med microneedling


Raffine är en högkvalitativ Micropen som kommer från Sydkorea och används för microneedling inom skönhetsvård.

Raffine är en utav världens första Micropen och lanserades redan 2009 i Sydkorea (före Dermapen!)

Raffine konkurrerar lätt ut enklare microneedlings apparater med sitt medicinska CE markering enligt EU:S direktiv 93/42/EEC Medical Device. 

 Denna Micropen har en mycket stark motor och är lämplig för salongsbruk/ professionell användning. Den arbetar effektivt på områden som behöver behandlas med nåldjup 1,5mm eller ännu djupare (upp till 2,5mm). Detta resulterar i bättre behandlingsresultat än många andra Micropen apparater på marknaden.


SKILLNAD PÅ OLIKA PENNOR? Svar: stort JA

Microneedling är den behandling som idag har den mest dominerade efterfrågan hos svenska konsumenter på grund av sina goda behandlingsresultat.

Vad som skiljer sig åt är kvaliteten på Micropennan (motorns styrka och övrig designkvalité) och vilken utbildning man har i att hantera pennan tillsammans med särskilt anpassade produkter.

Endast de bäst utbildade i kombination med de säkraste och mest hygieniska behandlingsrutinerna får dom bästa resultaten.