Tandblekning

Quality Smile

Med QUALITY SMILE skonsamma produkter är alla trygga och kan njuta av denna lyxiga tandblekning.
QUALITY SMILE brinner för hög kvalité och vi ser fram emot att lansera nyheter.
Skonsam Tandblekning

2-9 nyanser vitare tänder efter 1 besök!

Quality Smile tandblekningsgel tillverkas i Europa

Frisätter mindre än 0.1% väteperoxid & är pH-neutral

Tandblekningens hållbarhet är inviduell, upp till 7-12 månader

Hur funkar det

QUALITY SMILE tandblekning är skonsam mot både emalj och tandkött. Vi använder oss av kallt LED-ljus. Lampans funktion ihop med QUALITY SMILE´s fantastiska gel aktiverar blekningsprocessen. Efter behandlingen har du mellan 2-9 nyanser vitare tänder.

Är tandblekning farligt

Tandblekning med QUALITY SMILE är helt ofarligt. Vi har valt att arbeta med ett av dem bästa märkena på marknaden som följer Svensk och Europeisk lag. Produkterna följer även läkemedelsverket regler då tandblekningsgelen ej innehåller väteperoxid i sig utan endast frisätter <0,1% väteperoxid. Gelen är dessutom PH neutral och är därför skonsam mot emaljen.

När ska man inte bleka sina tänder

Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekommenderas först en avslutad behandling hos tandläkare. Vid graviditet, amning och kemoterapi finns det ingen dokumenterad risk, men man bör följa försiktighetsprincipen. Vi avböjer att bleka tänderna på personer under 18 år.

Hur länge håller tandblekning

Tandblekningens hållbarhet är individuell och påverkas av dryckesvanor, matvanor och munhygien. Vi har en fantastisk hållbarhet på 7-12 månader.

Vad bör man tänka på innan en tandblekning

Vissa tänder är svårare än andra att bleka. I dessa fall kan fler än en behandling behövas för att uppnå DITT önskade resultat. Extra behandlingar är inte kostnadsfria. Var noga med att du har rena och nyborstade tänder när du kommer för att få en tandblekning.

Vad bör man tänka på efter en tanblekning

Du skall inte äta eller dricka utöver vanligt vatten första timmen efter behandlingen. Du bör undvika tobak, mat och dryck med färgämnen 72 timmar efter behandlingen då tänderna är mer mottagliga för färgämnen denna tid. Orsaken till detta är att tänderna jobbar för att återställa sin fuktbalans. Håller du inte detta kan blekeffekten försämras eller försvinna helt. Du får alla skötselråd av din terapeut under behandlingstillfället.

Mahrs Friskvård & Skönhet
Boka tid

Copyright © Alla rättigheter förbehållna Mahrs Friskvård & Skönhet AB